ინგრედიენტები:
1 სუფრის კოვზი კარაქი
200 გრ. სოკო
1/3 ჭიქა ხახვი
2 კვერცხი
125გ. გახეხილი ყველი
400გრ. სპაგეტი
200გრ. ბეკონი
მომზადების წესი:
1. გააცხელეთ ტაფა საშუალო ცეცხლზე, გაადნეთ კარაქი და და შეწვით დაჭრილი სოკო 5-7 წუთით, სანამ არ დარბილდება. გადმოიღეთ ტაფიდან და შეინახეთ ისე, რომ არ გაცივდეს.
2. ათქვიფეთ კვერცხი, შეურიეთ ხახვი, ყველი, მარილი და პილპილი.
3. მოათავსეთ წინასწარ მოხარშული სპაგეტი ქვაბში, დაუმატეთ კვერცხის სოუსი, სოკო და დაჭრილი ბეკონი და დადგით დაბალ ცეცხლზე ცოტა ხნით, სანამ სოუსი არ შესქელდება. თეფშებზე გადმოღებისას მოაყარეთ დამატებით გახეხილი ყველი და ცოტა ოხრახუში. მიირთვით გემრიელად.